Oferim servicii de productie film/video pentru companiile din Romania

 Un film de prezentare este cel mai bun mod de a face publicitate firmei dumneavoastra. Filmul de prezentare este un instrument eficient de comunicare între întreprinderi/firme, optimizează munca în echipă și îmbunătățește cunoștințele despre produsele pe care compania ta le produce sau serviciile pe care le presteaza. Un clip de video este un produs multiplataformă: se poate utiliza in Internet sau în rețele de Intranet, pe televiziune sau în proiecții si prezentări multimedia etc.

 Un film de prezentare este un instrument de vânzare foarte bun, este un mod atractiv și distractiv de a prezenta și afișa afacerea dvs. în doar câteva minute (3-8min): misiune, viziune, tehnologie, istorie, obiective, procese de productie, proiecte de viitor, materii prime, produse și resurse umane, printre altele.

Simply Mind Studio  Filme de prezentare

Ce facem Noi ?

Film de promovare

Film prezentări produse

Spoturi Publicitare

Film de training

Video corporate

Film industrial

Film documentar

Aptitudini

Experiență
99%

Fii acel 1% care ne pune la încercare experiența noastră!

Creativitate
100%

Te provocăm să ne pui la încercare creativitatea !

Producție rapidă
95%

Acel 5% depinde doar de Dvs.

Devotament
100%

Ne dăm toată silința pentru a vă face pe plac și a va creste imaginea companiei  in fața clienților dumneavoastră! Cu dvs. ne mândrim și noi!

 Din 2005, de când a luat fiinţă această firmă, realizăm campanii media de o amploare tot mai mare. Putem să ne mândrim cu campanii radio, TV şi de presă scrisă. De asemenea aria de acoperire s-a întins de la judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ la toată Moldova sau România. Am conceput şi desfăşurat campanii transfrontaliere, incluzând regiunea Cernăuţi, din Ucraina. Puteţi avea încredere în experţii noştri ce vor alege întotdeauna canalele media potrivite pentru nevoile dvs.

Simply Mind Studio  Filme de prezentare

O parte din Clientii nostri

Ne ocupăm de producție de filme de prezentare de companii din industrie, servicii, turism, educație, mass-media etc.