Simply Mind, adică noi, fiind o companie ce activăm încă din 2005 în domeniul media, își caută în fiecare an noi posibile talente. Când spunem talente, ne referim la firi artistice care își doresc să activeze în domeniul acesta frumos și vast al filmului, al televiziunii și nu în final al publicității (advertising-ului).

Astfel, dacă simți că ai un scop comun și vrei să înveți alături de unii care se străduie în acest domeniu, vă invităm să introduceți datele voastre mai jos.
Pentru a vă convinge dacă vă doriți sau nu asta (de vreme ce nici noi nu de dorim în fiecare zi același lucru) vă invităm să urmăriți pe alții care au încercat.
Simply Mind Studio Filme de prezentare

Testimoniale

 • Curiozitatea si implicarea in tot ceea ce inseamna viata de student la Suceava m-a determinat sa invat diferite lucruri noi. Activitatea mea in cadrul Echipei Simply Mind a inceput in vara anului 2014 cand am fost selectata pentru un stagiu de practica de 2 saptamani. A fost o experienta frumoasa, total diferita de tot ce faceam  la acea vreme. Mi-a fost un pic greu la inceput, dar pe parcurs m-am acomodat foarte bine cu tot ceea ce insemna activitate la Simply Mind. Ulterior, le-am recomandat si altor colegi sa se implice in activitatile efectuate de  Simply Mind. Sunt ferm convinsa ca tot ce acumulezi in anii de facultate iti este de un real ajutor in cariera.

  Simply Mind Studio Filme de prezentare
  Silvia Timofte
 • In 2014 am aplicat ca internshiper la Simply Mind, iar pe toata durata stagiului am avut multe de invatat si inca invat! Am ajuns sa lucrez alaturi de ei! Aplica si tu ! Invata mai multe ! 😉

  Simply Mind Studio Filme de prezentare
  Dorin BudeanuSimply Mind Studio
 • Simply Mind, o echipă de profesioniști și totodată o familie. Pe toată durata stagiului am învățat multe lucruri si m-am simțit foarte bine alături de voi. Sunt onorată ca am avut șansa de a lucra alături de voi.

  Simply Mind Studio Filme de prezentare
  Denisa NigaInternship