Suntem mândri

de ce am facut

și curioși de ce

vom face

Creativitatea noastră este pusă la încercare de provocările dumneavoastră…

Din 2005, de când a luat fiinţă această firmă, realizăm campanii media de o amploare tot mai mare. Putem să ne mândrim cu campanii radio, TV şi de presă scrisă. De asemenea aria de acoperire s-a întins de la judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ la toată Moldova sau România. Am conceput şi desfăşurat campanii transfrontaliere, incluzând regiunea Cernăuţi, din Ucraina. Puteţi avea încredere în experţii noştri ce vor alege întotdeauna canalele media potrivite pentru nevoile dvs.

Clienții cu care lucrăm ajung să ne fie prieteni apropiați, pentru că încercam de fiecare data să le inbunătățim imaginea și să le asigurăm cele mai bune soluții de promovare (sufletul oricărei afaceri mică sau mare). Printre aceștia putem număra: Bermas, Duo-Mat, Duo-Met, Inter Conti, Bucovina TV, Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, Optimus-Homestore, Shopping City, Sigur la volan, SAV-COM, NGGS, Complex Zamca, Toaca Bellevue, Tiptronic, Erica Ceramica, Distribution Magi, Consiliul Județean Suceava, Transpavaj, Symmetrica, SAFT, Zada Cascaval, Camera de Comerț și Industrie Suceava și lista poate continua.

Servim clienti din toate industriile !

Ce oferim noi?

WEB DEVELOPEMENT

Concepem, recomandăm şi realizăm site-uri web personalizate, de la cele mai simple modele, de prezentare, la cele de e-shopping, complicate cu opţiuni speciale de administrare.

VIATA BATE FILMUL

Viata bate filmul este o emisiune de VOX POPULI realizată pentru BUCOVINA TV. VOX POPULI, VOX DEI (lat.) vocea poporului (e) vocea lui Dumnezeu – Alcuin, „Scrisoare către Carol cel Mare”. Consensul general este cel ce conferă valoare

VIDEOGRAPHY

Clienții cu care lucrăm ajung să ne fie prieteni apropiați, pentru că încercam de fiecare data să le inbunătățim imaginea și să le asigurăm cele mai bune soluții de promovare (sufletul oricărei afaceri mică sau mare).

PHOTOGRAPHY

Clienții cu care lucrăm ajung să ne fie prieteni apropiați, pentru că încercam de fiecare data să le inbunătățim imaginea și să le asigurăm cele mai bune soluții de promovare (sufletul oricărei afaceri mică sau mare)

DOCUMENTARY FILM

Filmul documentar este producția cinematografică fără actori, realizarea sa bazându-se pe filmarea unor persoane, evenimente, peisaje sau obiecte din realitate. În filmele documentare nu se recurge la puneri în scenă și nu se folosesc decoruri sau costume. Documentarele pot fi: filme de călătorie, filme științifice, filme didactice, ș.a.m.d.

AUDIO STUDIO

Ne mândrim cu un studio audio dotat, loc în care am înregistrat la o calitate de invidiat multe piese, spoturi radio, promo-uri, pachete de jingle de staţie. În curând vom adăuga câteva dintre creațiile artiștilor care de-a lungul anilor ne-au trecut pragul.

AERO VIDEOGRAPHY

Filmari aero din 2012, cu pilot licentiat in domeniu la club sportiv. Sa nu credeti ca e de ajuns sa va cumparati un elicopter si sa filmati ce va intereseaza. Daca nu intentionati sa faceti asta si sa invatati foarte mult, apelati la noi, profesionistii de la Simply Mind. Incepand cu anul 2012 rascolim toate site-urile si filmarile aeriene pentru a ne mentine la cele mai inalte standarde. Orele de zbor pe un quatro-copter sunt la fel de importante ca orele de zbor pentru un pilot de elicopter sau avion.

 Pachete / Oferte

 • PREMIUM
  de la4000lei
  • Mini-documentar despre companie
  • Prezentare video
  • Spot publicitar
  • 3 copii dvd
  • Sedinta foto corporate gratuita si campanie Facebook spot publicitar
 • BASIC
  de la1500 lei
   
  • 1 filmulet prezentare firma companie
  • 1 dvd personalizat cu prezentarea
  • 3-5 min durata film
  • Sedinta foto Corporate Gratuit
  • Asistenta Marketing Gratuita