Scrisoare de vară de la Moș Crăciun

Am găsit scrisoarea aceasta de la Moș Crăciun în poștă zilele trecute. Ne-a rugat să dăm #share sau să #ditribuim cum ar spune el.

”Dragii moșului,

Am dorit să scriu un mesaj care să ajungă la cât mai multă lume pentru a inspira încrederea de care avem nevoie. S-au întâmplat multe de când ne-am văzut ultima dată și sper ca scrisoarea aceasta să vă găsesc sănătoși pe toți.

M-am uitat pe scrisorile primite și oamenii nu mi-au cerut lucruri fizice, ei mi-au cerut sănătate. M-au întrebat dacă vin și anul acesta, iar răspunsul meu este da, zborurile cu reni încă nu s-au anulat. Voi veni cu sacul plin de bucurii și veselie la fiecare copil sau adult. Știu că mulți ați fost și sunteți cuminți.

E timpul să ne reconectăm cu natura și timpul să ne perfecționăm, așa am făcut și noi aici în Laponia la Polul Nord. E timpul să petrecem mai mult timp cu familia și să arătăm că ne pasă de ei. E timpul să arătăm prietenilor că ne pasă de ei. Sunt momente când avem nevoie de respiro și momente când avem nevoie de inspirație – natura, familia și prietenii ne pot oferi acestea. E timpul să păstrăm distanța față de deznădejde și să îmbrățișăm speranța. Doar așa putem fi sănătoși cu totul!

Treaba mea e să vă ofer bucurie și veselie la iarnă, treaba voastră e ca vara și toamna aceasta să fiți sănătoși întru totul cu sfaturile mele.

Ho, Ho, Ho,

Moș Crăciun.”

Simply Mind Studio  Filme de prezentare
Recent Posts

Leave a Comment