Suceava Capitala Culturala 2021 – NewsBucovina: ”Te cuprind emoțiile!(…)„

Filmul de prezentare a candidaturii Sucevei, realizat Simply Mind Studio,  a devenit viral pe internet, aproape șase mii de vizualizări înregistrându-se în mai puțin de o zi de la publicarea lui.

(…)

Adrian Ciornei, manager la Simply Mind Studio, a declarat, pentru NewsBucovina, că pentru realizarea filmului de prezentare au lucrat cinci persoane, zi și noapte. „Ca să spun în câteva cuvinte despre cum a decurs shooting-ul și editarea filmulețului ar fi: frig, cafea, frig, cafea, devreme, noaptea, târziu, cafea, frig și extaz, mulțumire, împlinire, pasiune, și nu în ultimul rând dăruire. Un prim proiect video ce sperăm să fie deschizător de drumuri către altele, pentru că asta își dorește Simply Mind Studio să facă: scurt metraje și filme documentare. Aseară, după ce a fost urcat pe youtube filmulețul, a început telefonul să sune, lumea să mă felicite. Am încercat să explic că nu doar eu merit mulțumiri, ci toată lumea. În spatele meu, cel pletos cu cămașa scoasă din pantaloni, au mai fost înca patru oameni care au muncit pe brânci pentru proiect. Timpul a fost scurt, ziua mai scurtă. Am filmat trei zile în Bucovina, trei în Suceava. Apoi a început editarea, teste de voce, diferite versiuni ale filmulețului și multă distracție”, a declarat Adrian Ciornei.

Text preluat de pe NewsBucovina.ro

Mai multe pe: https://www.newsbucovina.ro/monden/147941/video-te-cuprind-emotiile-vezi-filmul-de-prezentare-a-sucevei-pentru-titlul-de-capitala-europeana-a-culturii

Recent Posts

Leave a Comment