Cum mă pot promova cel mai bine cu o Prezentare Video? (Youtube)

Un prim pas ar fi pe YouTube (http://www.youtube.com) – 

     Google indexează conținutul de pe YouTube, dar și alte persoane care cred că filmulețul tău este într-un fel folositor, îl pot utiliza pe site-ul lor sau chiar distribui pe pagina lor personală de Facebook sau cunoscuților.

     Așa că, creează videoclipuri folositoare, iar postarea lor pe youtube îți pot aduce vizitatori interesați de conținutul tău video. Scopul principal e să ajungi viral, dar nu e chiar necesar să ai sute de mii de vizualizări pentru a genera trafic sitului tău. În principiu folosește o actiunie call to action unde indemni spectatorii să îți viziteze site-ul.

    De asemenea poți folosi platformele de publicitate plătită pentru a genera trafic conținutului tău.Youtube oferă posibilitatea afișării videoclipului tău în alte clipuri de pe această platformă, după cum ai sesizat în diferite cazuri. Această metoda ar putea dovedi o rată mai mare de conversie pentru conținutul tău.

Simply Mind Studio  Filme de prezentare

     O prezentare a afacerii tale îți poate aduce posibili noi clienți și nu numai.

Chiar îți face bine ! De ce? Cum?

  • Păi, e o posibilitate mobilă de a te prezenta clienților tăi mai ales dacă e ”Urcată” pe YouTube.
  • Prezentarea ta poate deveni virală peste noapte. Asta dacă atrage într-un fel anume publicul. Sunt alți factori la mijloc care se rezumă la idei originale.
  • O descriere curată, tag-uri pe masură și un titlu bun.
  • Prezentarea ta de pe Youtube integrată pe site-ul tău. Să știi ca dă bine! Crește credibilitatea în afacerea ta, plus că vinzi mult mai ușor.
  • Trendul anului 2017 pe internet se bazeaza pe conținutul exculusiv video. Se estimează o crestere de peste 60 de procente a conținutului video pe net. Restul e marketing…

 

Nu ezita să ne contactezi! Te putem ajuta…

Recommended Posts

Leave a Comment