Cum sa iti faci o prezentare video de succes? (Steve)

Majoritatea oamenilor nu se vor mai uita la o prezentare, dacă în primele 30 de secunde nu le stârnești curiozitatea.

În primul rând, trebuie să ai o introducere plină de încredere. Nu contează că ești agitat, doar să nu arăți. Nu mișca, nu clipi și ține-ți mâinile pe o parte și alta a corpului. Majoritatea oamenilor vă vor urmări.
Simply Mind Studio

Spuneți cu încredere: Hello, Eu sunt Steve.

 

Imediat după ce vă prezentați, nu trebuie neapărat să vă lăudați. Cel mai important este să pentru cel ce vă urmărește, să știe cât de mult puteți face pentru el. Are nevoie de puțină încredere în cel ce îi vorbește. Să știe că motivul pentru care te urmărește va fi îndeplinit și depășit.
Astfel, dacă în acest clip eu încerc să vă prezint o modalitate prin care reușiți să atrageți atenția, înseamnă că deja v-am atras atenția.
Astfel, eu vă voi spune că motivul pentru care mă aflu aici este să vă învăț și să vă conving cât de importantă este o prezentare video și cum puteți să acaparați atenția privitorului în direcția subiectului despre care îi vorbiți.
Dacă eu vă vorbesc despre prezentări video, e clar că voi încerca să vă conving despre faptul că vă pot ajuta să vă faceți înțeleși de cei care vă urmăresc și că am ceva timp de când fac asta.
Ar fi destul de simplu să vă spun că sunt în această industrie din 2005 și prezint emisiuni TV și vorbesc cu oameni zilnic din 2007. Vă pot garanta că printr-un conținut video bine structurat aveți șanse foarte mari de reușită când vine vorba despre orice produs sau serviciu.
Mai departe, pentru a ține atent omul asupra conținutului, trebuie să îl tentezi exact cu dorința ce o are. Astfel, dacă cineva a intrat pe clipul acesta pentru a înțelege la ce poate să îl ajute o prezentare video simplă sau complexă pentru a vinde mai mult, nu pot să îi transmit decât că…
Știu că vâ gândiți des cum să faceți să ajungeți la mai mulți clienți. Toată lumea știe că agenții de vânzare sunt destul de scumpi și greu de găsit și instruit, mai ales atunci când ai un produs sau serviciu inovativ, despre care nu se știe prea multe.
După cum v-ați dat seama, în aceeași categorie mă aflu și eu. Știu sigur că prezentările video sunt un mod excelent de a-ți convinge viitorii clienți. Știu sigur că nu multă lume știe să vândă așa ceva. Vă pot asigura că am încercat, am căutat mult și am fost dispus la multe sacrificii, pierderi și artificii.
Așadar, soluția este simplă, eu vă pot oferi exact ce aveți nevoie.
În continuare va trebui să vă atrag atenția (the hook așa cum spun mulți).
Vă voi arăta cum să vă atrageți atenția celor ce vă urmăresc. Trebuie să îi faci să se simtă mai bucuoși, plini de succes și cum nu ar avea nimic să le poată sta în cale.
Vă voi arăta….. ce vă va face să aveți mai mutl succes…
Motivul pentru care vă recomand să urmăriți acest clip este pentru a vă ajuta să ajungeți la mai mulți viitori clienți într-un timp mai scurt, cu cheltuieli minime. Astfel, vă veți crește cifra de afaceri, vă veți crește profitul, de unde, clar, și venitul personal. Astfel, limitele ce vi se impun nu vor mai fi la fel de pregnante.
În continuare ar trebui să le prezentați cu câteva cuvinte scrise ceea ce doriți să oferiți tuturor celor ce vă urmăresc.
Astfel, creați o mică listă cu ceea ce aveți de oferit.
În cazul meu, eu vă spun cum să:
(Vă prezentați plini de încredere, să explicați cine sunteți și de ce e bine să fiți urmăriți, vă voi învăța cum să atrageți atenția asupra produsului sau serviciului ce îl oferiți, vă voi prezent cum să expuneți ce doriți să prezentați, Oferiți informații ce nu pot fi negate despre toate acestea).
Ideea este nu să citiți, ci doar să îi lăsați puțin să citească singuri lucrul acesta și să le faceți un rezumat la ceea ce doriți să prezentați.
În final, oferiți informații ce nu pot fi negate, contestate și care vă vor covinge viitorii clienți. Va trebui ca aceștia să fie atât de convinși încât vor fi pregătiți să îi convingă și pe alții.
Nu uitați, trebuie să le atrageți atenția în primele clipe asupra a ceea ce aveți să le oferiți. Altfel, după 2-3 minute nu vor mai fi interesați, așadar, înainte de a vă filma, exersați cu cei apropiați toată prezentarea de mai multe ori, până când veți fi siguri că ați reușit să îi convingeți.
În primele momente, va trebui să atrageți încrederea.

Salut.

Sunt Steve și sunt în industria televiziunii din 2007. Aste nu este foarte important …

Vă pot garanta că printr-un conținut video bine structurat aveți șanse foarte mari de reușită când vine vorba despre orice produs sau serviciu.
Vă voi arăta….. ce vă va face să aveți mai mult succes…
Motivul pentru care vă recomand să urmăriți acest clip este pentru a vă ajuta să ajungeți la mai mulți viitori clienți într-un timp mai scurt, cu cheltuieli minime. Astfel, vă veți crește cifra de afaceri, vă veți crește profitul, de unde, clar, și venitul personal. Astfel, limitele ce vi se impun nu vor mai fi la fel de pregnante.
Priviți cum voi face asta (apare informația pe ecran).

E simplu, nu?

Oricine poate face asta dacă își pune mintea la contribuție. Și cum să nu ți-o pui, atunci când poți obține Sfântul Graal în domeniul în care vă doriți: să vă ceară lumea produsele, fără să vă răciți gura de fiecare dată.
În anul 2017, peste 65% din traficul de pe internet va fi repartizat conținutului video. Un clip video poate expune într-un mod mai atractiv povestea unui brand sau produs. Acesta poate empatiza mai repede și poate face oamenii să se identifice cu povestea acestuia.
Agenții de marketing on-line puternice, precum brafton.com sau clickbank.com, dar să nu uităm de reviste precum Forbes, prezintă toate aceleași idei.
E clar că nu putem noi să le contrazicem. 😀
Așadar, este important să urmăriți toți acești pași și toate lucrurile ce vă interesează vor fi mult mai ușor de atins.
Pentru mai multe informații, e destul de simplu să urmăriți site-ul nostru SimplyMind.com din când în când, să vă dați un subscribe la canalul nostru de Youtube, un Like la pagina noastră de Facebook și de ce nu, să îndrăzniți să cereți ajutorul nostru ideologic gratuit din când în când.

Eu sunt Steve și am mare încredere că veți reuși.

Recent Posts

Leave a Comment